>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Laatste week tot wel 50% korting! Shop nu.

LAATSTE WEEK: Voorraad Voordeel met kortingen tot 50%! Nog TIMER

Tijd voor een winters interieur

Klaar met altijd maar dezelfde sfeer in huis? Wees niet bang om af en toe wat te wisselen in je interieur. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de verschillende seizoenen. Dat zomerse vloerkleed kan in het najaar prima opgerold onder de bank liggen of op zolder worden opgeborgen om plaats te maken voor een winters exemplaar. Zo wissel je ook sierkussens eenvoudig af. Op die manier blijf je lekker bezig met je interieur en zit je niet heel het jaar in dezelfde sfeer.


Ga voor een winters sfeertje

Vaak hebben we na de donkere dagen rondom kerst weer wat behoefte aan licht en lucht, terwijl het buiten nog hartstikke koud is. En om nou in januari het voorjaar al in huis te halen is misschien wat voorbarig.  Wil je toch een knusse sfeer in huis creëren, ga dan voor een winters interieur! Een paar tips:

Tip 1: introduceer wit- en grijstinten

Mooie wit- en grijstinten zijn enorm typerend voor de winter. Door warme, wollige witte kleuren te combineren met koele grijstinten creëer je een serene, winterse sfeer. Laat deze tinten terugkomen in onder andere plaids, vachten en sierkussens en kruip er lekker in weg. 

Tip 2: creëer warmte met kaarsen en warm licht

Voeg extra theelichtjes, kandelaars en warm licht toe aan je interieur. Zeker nu de korte en donkere dagen zorgen voor een duistere sfeer in huis. Het licht van kaarsen zorgt door de warme tint voor extra sfeer en gezelligheid, maar er bestaan ook peertjes die deze knusse sfeer kunnen creëren.

Tip 3: introduceer velvet

Een stof die winter ademt en warmte uitstraalt? Velvet! Alleen al door ernaar te kijken krijg je het lekker warm. Dit stofje mag dus echt niet ontbreken in je winterse interieur.

Heb je hulp nodig bij het creëren van een winters interieur? Bekijk de items die je hierbij kunnen helpen of vraag gratis interieuradvies aan.