>
 • Binnen 1 week bij jou thuis*

 • CBW garantie, zeker van je aankoop

 • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'KORTING10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'KORTING10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

Yes! Win deze week tot € 1.000 van je aankoopbedrag terug!

We zijn ontzettend blij met jou als klant van Woonexpress. Als blijk van onze waardering doen we graag iets voor je terug. Daarom maak je deze week kans om je aankoopbedrag tot wel €1.000 terug te winnen! Hoe leuk is dat!?

Hoe werkt het terugwinnen van je aankoopbedrag?

Plaats deze week (van dinsdag 17-5 t/m zondag 22-5-2022) een bestelling in de webshop van Woonexpress.nl ter waarde van minimaal €100 en maak kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag. 

Hoe kan ik meedoen aan de actie?

In 3 eenvoudige stappen doe je mee aan de actie:

 1. Plaats deze week voor minimaal €100 een bestelling in de webshop van Woonexpress.nl;
 2. Verstuur de orderbevestigingsmail naar webshop@woonexpress.nl onder vermelding van ‘Winactie aankoopbedrag’;
 3. Maak een leuke foto van je bestelling en deel deze in een post via jouw Facebook en/of Instagram kanaal met de hashtag #woonexpress.

Je maakt nu automatisch kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag. Bonus tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis dit soort leuke acties en woontrends niet meer.

Hoe vaak kan ik meedoen aan de actie?

Je kunt zo vaak meedoen als je wil, maar je maakt 1x kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag. In totaal maken we 7 winnaars bekend:

 • Winnaar 1 = € 1.000 webshoptegoed;
 • Winnaar 2 = € 500 webshoptegoed;
 • Winnaar 3 = € 100 webshoptegoed;
 • Winnaar 4 = € 100 webshoptegoed;
 • Winnaar 5 = € 100 webshoptegoed;
 • Winnaar 6 = € 100 webshoptegoed;
 • Winnaar 7 = € 100 webshoptegoed.

Hoe ontvang ik het aankoopbedrag terug?

Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Woonexpress neemt per e-mail contact met je op en stelt je op de hoogte van de gewonnen prijs. Je ontvangt het aankoopbedrag terug in de vorm van webshoptegoed. Met een unieke kortingscode kun je het door jou gewonnen bedrag weer besteden in de webshop van Woonexpress.nl.  

Ontvang ik het aankoopbedrag op mijn rekening?

Het door jou gewonnen aankoopbedrag wordt niet op je rekening teruggestort, maar het wordt naar een webshoptegoed omgezet.

Wat is webshoptegoed?

Webshoptegoed is een bestedingsbedrag dat je kunt gebruiken als korting in de webshop van Woonexpress.nl. Je kunt het zien als een soort voucher of giftcard met een unieke kortingscode die een bepaalde waarde vertegenwoordigd. Deze waarde (bijvoorbeeld €500) kun je alleen spenderen in onze webshop. Het webshoptegoed is in onze webshop vrij te besteden. 

Wanneer kan ik het webshoptegoed besteden?

Als je gewonnen hebt, kun je het webshoptegoed gebruiken voor een volgende aankoop in onze webshop. Je mag zelf kiezen aan welke producten in onze webshop je het tegoed besteed. Het webshoptegoed wordt niet in mindering gebracht op eerdere aankopen.

Voorbeeld

Stel je hebt voor € 500 een bestelling geplaatst in onze webshop en wint vervolgens ook €500 aan webshoptegoed, dan kun je het gewonnen tegoed gebruiken bij een volgende aankoop. Als je volgende aankoop bijvoorbeeld ook een waarde heeft van €500 is, dan is je volgende bestelling dus in principe gratis!  

Wat als ik deze week voor minimaal €100 heb besteld maar mijn bestelling is nog niet binnen?

Geen zorgen, je maakt automatisch kans als je tussen dinsdag 17-5 en zondag 22-5-2022 een bestelling hebt geplaatst van minimaal €100. Je kunt je bestelling dan nog steeds met ons delen.  

Wie kunnen er mee doen? 

Iedereen die deze week (van 17-5 t/m 22-5-2022) een bestelling in onze webshop plaatst van minimaal €100 maakt al kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag in de vorm van webshoptegoed. 

Tot wanneer is de actie uiterlijk geldig?

De actie loopt van dinsdag 17-5 t/m zondag 22-5-2022. 

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaars worden vanaf begin juni bekend gemaakt. 

Actievoorwaarden

Zie onderstaand de spelregels van deze actie.

 • De winactie is geldig van 17-5-2022 t/m 22-5-2022. 
 • Je moet je bestelling in de periode 17 mei 2022 t/m 22 mei 2022 gekocht hebben via de ‘In-winkelwagen’ knop en hebben afgerekend via Woonexpress.nl
 • De winactie geldt alleen voor inzendingen die via de mail zijn verstuurd naar webshop@woonexpress.nl. Aankoopbewijzen die via de post worden verstuurd, worden niet meegenomen in de trekking.
 • De winactie geldt alleen voor producten die via de webshop van Woonexpress.nl gekocht kunnen worden en die via Woonexpress.nl zijn betaald. Producten die direct worden gekocht bij een van onze winkels worden uitgesloten van deze winactie.
 • Om kans te maken die je voor minimaal €100 in onze webshop te bestellen.
 • Woonexpress.nl behoudt zich het recht voor om te controleren of de bestelling niet geannuleerd of geretourneerd is. Geannuleerde of geretourneerde bestellingen worden uitgesloten van de deelname. 
 • Begin juni wordt er contact opgenomen met de 7 winnaars. Het gewonnen bedrag wordt dan zo spoedig mogelijk omgezet in webshoptegoed, dit kan enkele weken duren. Bij het niet kunnen bereiken van de winnaar, behouden we ons het recht voor om na 5 dagen een nieuwe winnaar te trekken.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deelnemer is minimaal 18 jaar oud en woont in Nederland.
 • Woonexpress behoudt zich het recht voor de actie eenzijdig te wijzigen, veranderen of te onderbreken en/of de actievoorwaarden en/of prijzen tijdens de winactie te wijzigen zonder dat Woonexpress verplicht is tot vergoeding van schade jegens de deelnemers.
 • Woonexpress zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van deze actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.
 • Woonexpress zal de persoonlijke gegevens van de winnaar en deelnemers uitsluitend gebruiken voor deze actie en nieuwsbrief en nooit aan derden verstrekken, dan wel verkopen of verhuren.