MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Woonexpress winkels

Waalwijk

Vandaag open vanaf 10:00

Prof. Kamerlingh Onnesweg 8

5144 NR Waalwijk

Beverwijk

Vandaag open vanaf 10:00

Parallelweg 108

1948 NM Beverwijk

Duiven

Vandaag open vanaf 10:00

Nieuwgraaf 46

6921 RK Duiven

A'dam Westpoort

Vandaag open vanaf 10:00

Sierenborch 8a/kavel 4328

1043 BA Amsterdam

A'dam Zuidoost

Vandaag open vanaf 10:00

Sijsjesbergweg 26

1105 AL Amsterdam

Barendrecht

Vandaag open vanaf 10:00

Escudostraat 27

2991 XV BARENDRECHT

Den Haag

Vandaag open vanaf 10:00

Waldorpstraat 278

2521 CG Den Haag

Rotterdam

Vandaag open vanaf 10:00

Vierhavensstraat 63

3029 BB Rotterdam

Utrecht

Vandaag open vanaf 10:00

Vrieslantlaan 20A

3526 AA Utrecht

Breda

Vandaag open vanaf 10:00

Kruisvoort 62

4814 RZ Breda

Son

Vandaag open vanaf 10:00

Ekkersrijt 4091

5692 DB Son

Sabine Schreuder

Stylist bij Woonexpress Waalwijk

“Al een paar jaar lang zoek ik de juiste stijlen bij elkaar om zo elke woning te voorzien van sfeer. Kom langs in één van onze winkels. Ik of mijn collega's helpen je graag met de inrichting van je nieuwe interieur. Van deskundig slaapadvies tot de samenstelling van je nieuwe bank, we denken graag met je mee.”

Kan je wel wat hulp gebruiken?

Onze verkoopadviseurs zoeken de juiste producten bij elkaar om jouw persoonlijke stijl te realiseren.

  • Gratis advies door onze adviseurs

  • 7 dagen per week in één van onze winkels

  • Advies over wonen, slapen en styling

Plan je afspraak

De woonwinkels van Woonexpress

Woonexpress heeft elf woonwinkels verspreid in Nederland; in Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuidoost, Barendrecht, Beverwijk, Breda, Den Haag, Duiven, Rotterdam, Son, Utrecht en Waalwijk. Bovendien heeft Woonexpress een webshop welke zeven dagen per week, 24 uur per dag open is. In de winkels van Woonexpress vindt je tot vele duizenden vierkante meters boordevol wooninspiratie. Zo zijn er veel verschillende kamers waar je allerlei soorten woonstijlen en meubels vind, zoals modern, landelijk, romantisch, klassiek en nog veel meer. Je vindt er allerlei soorten meubels en woonaccessoires, van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten, jaloezieën, sierkussens en nog veel en veel meer. De stylistes van Woonexpress zitten altijd direct op de trends, er zijn dus altijd meubels en woonaccessoires volgens de laatste trends én tegen zeer scherpe prijzen.

Meubelwinkels met heel veel keus

Veel meubels bij Woonexpress zijn zelf samen te stellen, zo kan je bij verschillende soorten banken zelf het materiaal, kleur, poten, zitting en andere details kiezen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de tafels waar je de kleur van het blad kunt kiezen. Onze ervaren verkoopadviseurs laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ook bij meubels waar je graag extra advies over wilt hebben, zoals bedden, boxsprings en matrassen kunnen zij je perfect adviseren om de juiste keuze te maken. We adviseren je om van tevoren een afspraak te maken zodat onze verkoopadviseurs zich perfect voor kunnen bereiden op jouw persoonlijke wensen. De meeste Woonexpress winkels zijn bovendien voorzien van een restaurant. Zo kan je tijdens het winkelen genieten van een heerlijke kop thee, een uitmuntend broodje kroket of iets anders lekkers. En parkeren, dat is bij de meeste Woonexpress winkels gratis en direct voor de deur. We hopen je snel te zien in één van onze tien winkels!

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier