>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'KORTING10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'KORTING10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

2 producten
2 producten

Hippe opbergkast

Lockerkasten bestaan al lange tijd, maar waar ze voorheen vooral praktisch waren zijn het tegenwoordig trendy opbergers. Natuurlijk kun je voor een oude vintage lockerkast gaan, maar je kunt ook kiezen voor een nieuwerwets model van hout of metaal. Een zwarte lockerkast past perfect bij een industriële woonstijl en een witte lockerkast is weer iets subtieler te combineren. Welke jouw voorkeur ook heeft: het is hip opbergen met een lockerkast! We hebben ook topmerken in onze collectie, bijvoorbeeld de woood lockerkast.

Kies je hout of toch metaal?

Onze collectie bevat diverse materialen lockerkasten. Allemaal hebben ze die typerende smalle deuren en een rooster in de deur. Metalen lockerkasten zijn het meest bekend en wellicht meer traditioneel, maar er zijn ook diverse houten lockerkasten. Deze hebben vaak wel metalen accenten, zoals de handgrepen. Dat hoort toch een beetje bij dat stoere van zo’n kast. Voor welke kies jij?

Lockerkast als kledingkast

De meeste lockerkasten hebben wel een roede, dus ze zijn perfect te gebruiken als kledingkast. Je kunt kiezen voor 1 locker, maar ze laten zich ook prima combineren met meerdere naast elkaar. Maak ook eens een trendy mix van oude en nieuwe lockerkasten! Vaak is een lockerkast niet al te hoog, dus dan blijft er nog ruimte over om er handige manden op te plaatsen. En daar kun je natuurlijk ook weer van alles in opbergen. Als dit toch jouw ding niet is, dan zijn er natuurlijk ook nog andere kledingkasten.

Lockerkast kopen

Een lockerkast is voor jong en oud. Het is vooral een kwestie van smaak of het je wel of niet aanspreekt. Dus of je nu een lockerkast shopt voor in de kinderkamer, of je wilt een hippe lockerkast kopen voor in de hal? Het maakt niet uit, Woonexpress heeft voor elk wat wils. Kom naar één van onze winkels of shop online. We bezorgen je nieuwe kast gratis bij je thuis en wanneer je wilt, kunnen we deze ook nog voor je monteren. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.