>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'VAKANTIE10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

Wandkasten direct leverbaar

De mooiste wandkasten direct uit voorraad leverbaar. Niet wachten, maar meteen plannen voor bezorging, dat is de express in Woonexpress! We hebben een mooie collectie wandkasten in diverse maten, kleuren en materialen. Altijd volgens de laatste woontrends en lekker snel gratis thuisbezorgd!

Producten 1 t/m 24 van de 60
Producten 1 t/m 24 van de 60

De express in Woonexpress

Kleine kinderen zeggen altijd: ik wil het en ik wil het nu! Maar wij als volwassenen willen dat toch eigenlijk ook. Niet weken wachten, maar direct genieten van je nieuwe aanwinst voor je huis. Daarom biedt Woonexpress een ruim assortiment wandkasten die we direct kunnen leveren. Je nieuwe aanwinst lekker snel gratis (!) thuisbezorgd. Dus druk op de bestelknop en plan meteen je bezorgdatum.

Express service

Maak het jezelf nog gemakkelijker en laat niet alleen gratis snel thuisbezorgen, maar kies ook voor onze Express service. Bij standaard bezorging leveren onze bezorgers de kast af voorbij de drempel van de voordeur. Bij Express service wordt de wandkast op zijn plek gezet, uitgepakt, van beschermend meubelvilt voorzien en alle verpakking wordt retour genomen. Jij poetst ‘m even op, richt je nieuwe wandkast in en genieten maar. Neem contact op met ons online team voor het regelen van deze Express service.

Kasten uit voorraad kopen

Woonexpress heeft prachtige wandkasten en veel zijn uit voorraad leverbaar. Bezoek één van onze winkels om de collectie te bekijken of bestel online. De collectie is compleet en divers, zoals een mooie zwarte wandkast die een stoere touch aan je stijl geeft. Of een houten wandkast die warmte aan een moderne woonstijl toevoegt. Altijd hoogwaardig en volgens de nieuwste woontrends. Shop er meteen een nieuwe vloerlamp bij om de look compleet te maken!

Bezorgen en monteren

Bij Woonexpress hebben we voor het bezorgen van meubelen een eigen bezorgdienst. Na het bestellen kun je online direct een datum plannen voor de bezorging. Wanneer het een wandkast is die als bouwpakket geleverd wordt, kun je deze ook door ons laten monteren. Dan wordt de kast geheel gebruiksklaar gemaakt, op zijn plek gezet en alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Laat je daar persoonlijk over adviseren door ons online team en samen regelen jullie alles verder.