>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op tafels!*

Shop elke 4e eetkamerstoel GRATIS en profiteer van 10% korting op alle eettafels!*

Metalen wanddecoratie

Een nieuwe vorm van wanddeco naast de traditionele schilderijen is de metalen wanddecoratie. Gemaakt van metaal met mooie organische vormen en een fraai 3D effect. Soms zijn ze geheel van metaal en soms is het een combinatie van metaal en hout. Muurdecoraties van metaal kun je overal in huis ophangen, van woonkamer tot hal of hang er één onder je overkapping in de tuin. Ze geven een stoer tintje aan iedere woonstijl. Herhaal het metaal en de kleur ervan in je woonaccessoires voor een trendy en smaakvol geheel. 

We can't find products matching the selection.

Metalen blikvanger voor op je muur

Metalen wanddecoraties zijn echte eyecatchers. Deze wandobjecten hebben vaak mooie vormen in verschillende afmetingen met elkaar gecombineerd. De vormen zitten op verschillende hoogten op een metalen raster zodat er dieptewerking ontstaat. Dat geeft een bijzondere look en wanneer de schemer in je kamer valt krijg je daar mooie schaduwwerking van op de muur.

Make-over met muurdecoratie van metaal

Kan jouw woonkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Vervang dan je schilderij door een eigentijdse metalen wanddecoratie. Kies voor een ornament wat jou qua kleur en vorm het meeste aanspreekt en herhaal het materiaal in mooie vazen en kandelaars. Zet bloemen of pluimen in matching kleuren in de vazen en herhaal deze kleuren in sierkussens en plaids op de bank. En voilà: een complete nieuwe look in een handomdraai!

Metalen wanddeco industrieel of modern?

Misschien denk je bij een muurdecoratie van metaal automatisch aan een industriële woonstijl. En dat staat zeker fantastisch in zo’n stoere look! Gecombineerd met meubelen met metalen accenten en veel zwart en grijs. Maar een metalen wanddecoratie geeft ook aan een modern en strak interieur een eigentijdse robuuste uitstraling. Een metalen muurdecoratie kun je dus naar hartelust in veel woonstijlen combineren.

Wanddecoratie metaal kopen

Bij Woonexpress hebben we een mooie collectie metalen wanddecoraties. Door de diversiteit in kleuren, vormen en maten bieden we muurdecoraties voor elke woonstijl. Je kunt ons gehele assortiment online bekijken of breng een bezoek aan één van onze winkels en bekijk de deco’s in het echt.