>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% korting met code 'VAKANTIE10' *

10% korting met code 'VAKANTIE10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

Binnenkijken bij @nieks_servies

Het eclectische interieur van Nicole en Roman is bekend op Instagram. Samen hebben zij recent de garage van hun woning compleet verbouwd en zo hebben ze extra woonruimte gecreëerd. De nieuwe zithoek is helemaal ingericht met de leukste woonspullen van Woonexpress. Wij kwamen langs om het eindresultaat te bewonderen.

Nicole’s liefde voor wonen & interieur begon al vroeg: “Als kind was ik altijd al druk aan het schuiven en aan het stylen met de spulletjes op mijn kamer. Tot op de dag van vandaag is dit eigenlijk nooit opgehouden.” Een vaste stijl heeft ze niet echt: “Ik hou erg van combineren. Zo hebben wij in ons huis niet alleen nieuwe meubels staan, maar ook oude, brocante meubels en zelfgemaakte of opgeknapte meubels. Ik ben altijd op zoek naar een mooie en goede combinatie hierin. Zo is de inrichting van ons huis ontstaan.”
 
Er staan door het hele huis lekker veel groene planten, ook bovenop kasten of speelse Kokodama’s hangend aan de balken: “De planten zijn een vaste basis in ons interieur: in elke ruimte zetten we mooie planten weg. Verder gebruiken we graag veel natuurlijke materialen in huis zoals riet, rotan en bamboe.”

“Voor de nieuwe ruimte wilde ik een rustige basis creëren, waarin ontspanning en relaxen een grote rol spelen. Ik wilde met mooie grote blikvangers gaan werken, die speels gebruikt kunnen worden in de ruimte.” aldus Nicole. “Wij waren al snel verliefd op de Bergen bank, die je ook op verschillende manieren met elementen in de ruimte kunt gebruiken. De bank heeft een heerlijke zit en de stof voelt warm en comfortabel aan. Omdat het een grote bank is, heb ik gekozen voor een naturel kleur. Met gekleurde sierkussens heb ik wat pit gegeven aan de bank.” Waarom rode en roze tinten? “Bij de verbouwing hebben we ervoor gekozen om een deel van de originele stenen muur te behouden. Die warme kleuren wilden we terug laten komen in de styling met accenten.”

“Ik heb een vakkenkast gekozen omdat ik het erg leuk vind om mooie spullen bij elkaar te zetten en te showen. Qua accessoires heb ik gekozen voor een paar gave blikvangers, zoals het schelpen ornament en de grote lantaarns.” Deco beeld Schelp is ook meteen favoriet, mede door de mooie kleuren. “Daar omheen een paar vazen en wat mooie kandelaars: de donkere maanden zijn aangebroken, dus het is altijd leuk om gezellig kaarsjes te branden. Bijpassende bloempotten kunnen natuurlijk niet ontbreken in een huis vol planten. Ik koos voor een mix van natuurlijke materialen, zachte kleuren en een vleugje goud. De styling maakt de ruimte compleet. Nu alles in de nieuwe ruimte bij elkaar staat, voel ik mij er ook meteen erg thuis.

Nicole en Roman zijn ontzettend blij met het eindresultaat. “Na ruim 2 jaar lang klussen, naast onze banen, is het echt een mijlpaal dat we inmiddels kunnen genieten van deze ruimte. Even heerlijk een boekje lezen op de bank in de nieuwe zithoek, is dan ook echt een geluksmomentje. Toen we dit huis kochten, had ik deze plannen al voor dit nieuwe woongedeelte. Nu het eindelijk allemaal tot leven is gekomen, is het echt genieten.”

We can't find products matching the selection.