>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% korting met code 'VAKANTIE10' *

10% korting met code 'VAKANTIE10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

In 4 stappen een knusse slaapkamer

De slaapkamer is dé plek waar je tot rust komt en je je op je gemak wilt voelen. Aan de basis van een knusse slaapkamer staat daarom natuurlijk een goed bed. Maar met alleen een comfortabel, stijlvol bed kom je er niet. Er zijn namelijk nog een paar andere belangrijke essentiële onderdelen voor het knus maken van je slaapkamer.


1. Kussens en plaids

Een knusse slaapkamer staat gelijk aan een comfortabele slaapkamer. Daarom mogen kussens en plaids natuurlijk echt niet ontbreken! Reserveer in je linnenkast extra ruimte voor sierkussens en plaids, zodat je gemakkelijk kunt variëren tussen verschillende stijlen. Voeg daarnaast meer kussens en plaids toe dan je eigenlijk nodig hebt, zodat je bed er altijd knus uitziet. Geen idee welke kleur je moet kiezen? Ga voor warme kleuren! Hierdoor ziet je bed er letterlijk warmer uit. Combineer deze kleuren met een basic witte overtrekset en je slaapkamer ademt dat heerlijke hotelgevoel. 

2. Karpet

Met een karpet geef je je bed een ondergrond, met als resultaat een rijker en warmer geheel. Daarnaast raak je daardoor niet meteen de koude vloer wanneer je ‘s ochtends uit bed stapt. Win-win! Hou je daarnaast van afwisseling? Rol ‘m op, schuif ‘m onder het bed en maak per seizoen plaats voor een ander exemplaar!

3. Bloemen

Misschien is de slaapkamer niet de eerste ruimte waar je aan denkt als plekje voor je nieuwe bloemen. Toch kunnen bloemen als ultieme aankleding dienen van je slaapkamer. Koop elke week een vers boeket of ga voor mooie zijde kunstbloemen. In onze winkels vind je een prachtige collectie! Het leuke aan kunstbloemen is dat je eindeloos kunt combineren en zo ook met je stijl kunt mee veranderen. Plaats de vaas op een sokkel of plantenstandaard, zet ‘m in een verloren hoek en verwelkom de luxe sfeer!

4. Verlichting

We blijven het zeggen: verlichting is de ultieme sfeermaker. Zorg daarom voor fijne verlichting aan beide kanten van het bed. Voor de algemene verlichting kun je kiezen voor een plafonnière, al is een hanglamp vaak sfeervoller. Hang ‘m boven het bed, zodat je er niet tegenaan loopt! Kies naast deze soorten verlichtingen nog voor een extra sfeerlampje, voor bijvoorbeeld op een sidetable, dressoir of bijzettafel

Interieuradvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken knusser maken van je slaapkamer? Onze stylistes helpen je graag! Vraag gratis interieuradvies aan.