>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Profiteer online van kortingen tot 50%! >>

Profiteer online van web deals met kortingen tot wel 50%! Shop nu >>

Kledingkast achteraf betalen

Herken je dat: je wilt graag een nieuwe kledingkast kopen, maar je bankrekening laat wat te wensen over? Of je ziet echt een mooie deal die nu geldt, maar je wacht nog op je volgende salaris? Dat overkomt iedereen, dus gelukkig zijn daar mogelijkheden voor. Zo kun je toch direct een nieuwe kledingkast shoppen of waar je oog dan ook op gevallen is. Lees met mij mee, misschien heb ik nog goede ideeën voor je.


Wel kopen, (nog) niet betalen


Een mooie oplossing is om te bestellen en kiezen voor de betalingsmogelijkheid achteraf betalen. Je product kun je dan al laten leveren en er direct van gaan genieten. Je bestelt bijvoorbeeld een kledingkast en gaat achteraf betalen. Na het bezorgen krijg je een e-mailbericht van Riverty met betrekking tot de betaling. Die voldoe je binnen 14 dagen na levering. 


Ik heb bijvoorbeeld een kledingkast besteld, terwijl mijn portemonnee het eigenlijk nog even niet toeliet. Maar ik weet wel dat er over 3 weken weer geld binnenkomt. Ik heb alvast de bestelling gedaan en een bezorgafspraak gepland voor 2 weken later. Als de kast geleverd is, moet ik de rekening binnen 14 dagen aan Riverty voldoen. Tegen die tijd is dat echter geen probleem, want dan is mijn bankrekening weer gespekt. Op die manier shoppen en weten dat het vakantiegeld er weer aankomt is ook een idee. Lees ook mijn blog met tips over het besteden van je vakantiegeld.

Eerst zien, dan kopen

Een magere bankrekening is niet de enige reden om gebruik te maken van achteraf betalen. Ik doe dat ook als ik een artikel eerst in huis wil hebben om het in het echt te zien. Zo hoef ik het niet vooruit te betalen, maar pas als ik het gezien heb en tevreden bent. Dan weet ik wat ik koop. Mijn tip daarbij is wel dat als je niet tevreden bent en je stuurt het artikel retour, doe dat dan wel zo snel mogelijk. In ieder geval ruim binnen de termijn van 14 dagen die Riverty hanteert. Dan heb je namelijk geen last van vervelende betaalherinneringen via e-mail.

Achteraf betalen met Riverty

Riverty is de betaalmethode waar Woonexpress mee werkt. Deze service heette voorheen After Pay. Wanneer je bestelt en kiest voor achteraf betalen, dan ontvang je van Riverty mails met betrekking tot de betaling. Zij houden je op de hoogte van wat de uiterste betaaldatum is, zodat je niet te laat betaalt. Riverty is een veilige en betrouwbare betaalservice.

Meubels achteraf betalen zonder BKR

Als je nieuwe meubels koopt en je kiest voor de betalingsmogelijkheid achteraf betalen, dan doe je dit zonder dat dit als lening geregistreerd staat. Dat is de zogeheten BKR: Bureau Krediet Registratie. Een kledingkast kopen en achteraf betalen via Riverty heeft dus geen BKR melding. Dat is goed om te weten als je bijvoorbeeld in onderhandelingen zit met betrekking tot een hypotheek of een andere lening.

Shoppen maar!

Heb ik je weer op weg geholpen met mijn verhaal? Ga dan gezellig woonshoppen bij Woonexpress, de leukste woonwinkel van Nederland. Mocht je toch nog vragen hebben, dan helpen we je graag met persoonlijk advies online. Als je één van onze woonwinkels bezoekt, kun je voor extra informatie bij een mederwerker terecht.

-Woongroetjes, Esmeralda