>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

10% kassakorting met code 'KORTING10' * BR Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

10% kassakorting met code 'KORTING10'. Alléén online en niet op afgeprijsde artikelen.

3 tips voor het inrichten van een kleine slaapkamer

Heb jij ook vaak moeite met het inrichten van een kleine ruimte, zoals bijvoorbeeld de slaapkamer? Heel begrijpelijk! Aangezien we hier dagelijks veel uurtjes doorbrengen is het belangrijk dat je in deze ruimte helemaal tot rust kan komen. In dit blog geven we je een paar tips, zodat je de slaapkamer nooit meer wilt verlaten.


 
Tip 1: kies voor lichte kleuren

Ook al hou je misschien van donkere kleuren in je interieur en op de muur, dit laat een ruimte altijd kleiner lijken. Het gebruik van lichte kleuren zorgt er juist voor dat je slaapkamer optisch veel ruimer lijkt. Ook kun je kiezen voor behang met verticale lijnen, dat de hoogte van de ruimte juist accentueert. 

Tip 2: ga voor één groot item

Misschien wel het belangrijkste item in je slaapkamer: je bed! Heb jij een kleine slaapkamer, dan is het belangrijk dat je voor één item kiest dat er écht uitspringt. Denk bijvoorbeeld aan een perfect afgemeten bed waarmee je de ruimte goed vult. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke nachtrust, maar daarmee verminder je ook het aantal kleine accessoires in je kamer. Want hoe meer kleine items, hoe kleiner de kamer aanvoelt.

Tip 3: zorg dat je kamer opgeruimd is

Misschien een super voor de hand liggende tip, maar opruimen is echt een absolute must. Zorg dat de vloer vrij is zonder rondslingerende kleren. Ook andere kleine items in elke hoek van de kamer zorgen voor onrust. En laat dat nou net zijn wat je niet wilt. Met een kledingkast met lade zorg je voor een opgeruimde slaapkamer.

Kom langs!

Heb je hulp nodig bij het maken van een collage? Onze stylistes helpen je graag! Maak een afspraak voor gratis advies in één van onze vestigingen of kijk hier voor inspiratie.