>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op tafels!*

Shop elke 4e eetkamerstoel GRATIS en profiteer van 10% korting op alle eettafels!*

Woonvoornemens: je interieur weer helemaal in balans

De tijd van goede voornemens is weer aangebroken! Meer bewegen, minder eten en ook eens wat vaker tijd met elkaar doorbrengen. De meeste Nederlanders hebben een berg goede voornemens, maar de vraag is of ze ook behaald worden… Dit kan natuurlijk ook gelden voor je wensenlijst op gebied van interieur. In het nieuwe jaar is het tijd voor nieuwe kansen. Heerlijk om deze eeuwige dilemma’s van je lijstje te kunnen strepen! 


Meer kleur in je interieur

Kleur speelt een grote rol in ons leven. Het is daarom belangrijk om een kleur in je interieur te kiezen die ook echt bij je past. Kies voor een statement meubel in een fraaie kleur of gebruik juist accessoires om kleur toe te passen. Hou je niet van mixen? Kies dan één kleurgroep uit en match de verschillende tinten met elkaar. Sommige kleuren kunnen ook perfect werken als accent om andere items in je interieur juist op te frissen. 

Reken af met moeilijke hoekjes

Wat te doen met een soms onhandige of functieloze ruimte? Er mist dan iets, maar je weet eigenlijk niet zo goed wat. Denk dan goed na over de functie van de overgebleven ruimte. Hieronder een aantal oplossingen voor een moeilijk hoekje. 

  • Een fijn zithoekje met een fauteuil om lekker te chillen
  • Een trendy vakkenkast als roomdivider gebruiken om de ruimtes juist weer van elkaar te scheiden, maar toch doorzicht behouden in je woning
  • Plaats een mooie sidetable en creëer een podium voor hippe accessoires zoals een uniek ornament of een grappige dierenlamp
Doe meer met je muur

In sommige interieurs zijn alle muren leeg! Soms wel voorzien van een kleurtje maar echt iets ophangen komt er niet van. Het kiezen van wanddecoratie is ook erg moeilijk, maar voor iedere wand is er wel een oplossing. 

  • Creëer meer diepte en ruimte door een spiegel op te hangen
  • Hang wandrekjes op met mooie blikvangers
  • Kies een trendy wanddoek om je ruimte een boost te geven
  • Liever geen standaard vormen? Kijk dan eens naar metalen wanddecoratie. In heel veel vormen, kleuren en maten. Voor ieder interieur toepasbaar! 
Verbeter de akoestiek

Galmen in huis ontstaan als geluidsgolven ongehinderd kunnen reflecteren op harde oppervlakken. Dat kunnen muren, vloeren en plafonds zijn of harde materialen in het interieur zoals glas, hout, steen en staal. Om de akoestiek te verbeteren kun je een vloerkleed toevoegen zowel voor onder de eettafel als bij de zithoek. Raamdecoratie is cruciaal: niet alleen houten jaloezieën maar juist mooie overgordijnen houden de galm tegen. Ook zorgen overgordijnen voor een warme uitstraling en creëer je een huiselijk gevoel. Met sierkussens en plaids zorg je ook voor zachte oppervlakken die goed zijn voor de akoestiek.