>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Elke 4e stoel GRATIS en 10% korting op tafels!*

Shop elke 4e eetkamerstoel GRATIS en profiteer van 10% korting op alle eettafels!*

Annuleren

Ook al zijn we de leukste woonwinkel van Nederland, toch kan het gebeuren dat je een bestelling gedaan hebt en dat je daar liever vanaf ziet. Bij het annuleren van een bestelling maken we onderscheid in een online bestelling of een bestelling in de winkel.

Het annuleren van een online bestelling
Bestellingen via de website kun je kosteloos annuleren, zolang deze nog niet zijn verzonden of ingepland voor bezorging. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@woonexpress.nl. Vermeld altijd je ordernummer zodat we je snel verder kunnen helpen. Als je een deel van je bestelling wilt annuleren, vermeld dan duidelijk om welk(e) artikel(en) het gaat. Is je bestelling al onderweg? Dan gelden de regels voor het retourneren van een online bestelling.

Het annuleren van een winkel bestelling
Bestellingen via de winkel kun je kosteloos annuleren wanneer je dit doet binnen 5 werkdagen na het moment van bestellen. Daar zijn een aantal uitzonderingen op en dat zijn de op maat bestelde of naar eigen wens samengestelde artikelen. Hieronder valt bijvoorbeeld een bank, fauteuil of boxspring in een andere uitvoering of stof dan in de winkel staat en de op maat gemaakte gordijnen. Bij een annulering na de termijn van 5 werkdagen worden annuleringskosten in rekening gebracht. Deze bedragen 30% van het aankoopbedrag tot 50% van de aankoop als je al geïnformeerd bent dat de levering kan plaatsvinden.

Annuleren doe je door een e-mail te sturen naar info@woonexpress.nl. Vermeld altijd je ordernummer zodat we je snel verder kunnen helpen. Als je een deel van je bestelling wilt annuleren, vermeld dan duidelijk om welk(e) artikel(en) het gaat.